Over Picus

Waar komt die naam eigenlijk vandaan? Picus was volgens de Romeinse mythologie de eerste koning van Latium (de huidige Italiaanse regio Lazio) en daarnaast ook beschermer van de landbouw. En hij was een zoon van de landbouwgod Saturnus. Logisch dus dat juist hij zijn naam leent aan ons platform.

Bij Picus kan iedereen machines en werktuigen voor de agrarische sector huren of kopen, van alle merken. Bedrijven die lid worden van Picus kunnen ook hun eigen machines en werktuigen via het platform te huur of te koop aanbieden. Wie lid is heeft nog meer voordelen, zoals een eigen bedrijfspagina, meer mogelijkheden om het aanbod te doorzoeken en inzicht in zoekdata.

Picus werkt samen met entreeding.com, een gevestigde naam in de wereld van huur en verhuur van machines en personeel. Entreeding.com verzorgt de backoffice van Picus en brengt jouw aanbod bij nog veel geïnteresseerden onder de aandacht, ook buiten de agrarische sector. En andersom, dus ook jij hebt zo meer keuze!

Door vraag en aanbod transparant te maken en transacties te faciliteren, draagt Picus bij aan een efficiëntere inzet van werktuigen en machines in Nederland. En dat is wat wij willen. Kiek es! Zo eenvoudig is dat.

Wil je lid worden? Dat kan!

Lid worden