Tractor of werktuig aanbieden via Picus

Wil je je tractor verkopen, of tijdelijk verhuren? Maak dan gebruik van ons platform. Op het platform van Picus bied je gemakkelijk, veilig en snel je tractor te koop of te huur aan. 

Word één van onze aanbieders en verkoop of verhuur gemakkelijk je tractor

Bij Picus kan iedereen die lid is van ons platform, tractoren gemakkelijk te koop of te huur aanbieden. Door lid te worden van Picus, krijg je je eigen bedrijfspagina op ons platform. Op deze pagina kun je al je tractoren en werktuigen gemakkelijk aanbieden. 

Lid worden is zeer gemakkelijk. Klik op onderstaande button en meld je vandaag nog aan!

De voordelen van een lidmaatschap:

  • Onbeperkt tractoren, machines en werktuigen aanbieden
  • Onbeperkt andere tractoren en machines huren en kopen
  • Een eigen bedrijfspagina op ons platform
  • Rechtstreeks contact leggen met andere leden en aanbieders
  • Promotie van je eigen bedrijf op ons platform met duizenden bezoekers

Wil je eerst ontdekken wat je allemaal kunt doen op het platform van Picus? Vraag dan een gratis demonstratie aan en ontvang een proef-account. Een demo aanvragen kan via onderstaande knop.

Inmiddels zijn tientallen agrarische bedrijven al aangesloten op ons platform. Zij genieten dagelijks van de voordelen van hun lidmaatschap. Benieuwd naar onze aanbieders en hun aanbod? Bekijk ze hier.

Verkoop of verhuur je agrarische werktuigen

Naast tractoren, is het ook mogelijk om je machines en werktuigen via ons platform te verkopen of te verhuren. Of je nu een kipper, een zodebemester of een kunstmestrooier wil aanbieden: bij ons kan het.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over het verkopen of verhuren van je tractor via ons platform? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0342 – 459 559, te mailen naar info@picus.nl of door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen.