Koop

Tractor kopen? Picus natuurlijk!

Een tractor kopen doe je gemakkelijk via de online marktplaats van Picus. Met ons grote aanbod nieuwe en gebruikte tractoren, slaag je bij ons altijd. Bekijk hieronder snel wat onze aanbieders te bieden hebben! Door onze filtermogelijkheden te gebruiken, kun je erg specifiek zoeken op regio, merk, type en soort.

112 resultaten gevonden in Tractoren

Massey Ferguson 7618 Eff

Tractor - Te koop

Lelystad

Bekijken

Massey Ferguson 7719 DVT

Tractor - Te koop

Margraten

Bekijken

Massey Ferguson 6714S Dyna-VT

Tractor - Te koop

Zwaagdijk-Oost

Bekijken

Fendt 210 P Vario

Tractor - Te koop

Achterveld

Bekijken

Massey Ferguson 8S.205 Dyna E-Power Efficient

Tractor - Te koop

Achterveld

Bekijken

Deutz-Fahr 6120 TTV

Tractor - Te koop

Heenvliet

Bekijken

Valtra T150

Tractor - Te koop

Terneuzen

Bekijken

S-serie | 290 - 405 PK

Tractor - Te koop

Achterveld

Bekijken

Fendt 513 Vario S4 PowerPlus

Tractor - Te koop

Achterveld

Bekijken

Fendt 514 Vario S4 ProfiPlus

Tractor - Te koop

Achterveld

Bekijken

Wil je een tractor kopen, maar niet beperkt worden in de mogelijkheden van één enkele aanbieder? Bij Picus hebben we tractoren te koop van wel meer dan 1.000 aanbieders. Onze aanbieders zitten verspreid door heel het land en verkopen tractoren van diverse merken. Elk uniek in hun eigenschappen en mogelijkheden. Gelukkig is de perfecte tractor voor jou wel gemakkelijk te vinden. Wij bieden namelijk de mogelijkheid tot het plaatsen van gerichte zoekopdrachten. Voor een tractor in de regio of een tractor met dat ene speciale werktuig erbij. Bij Picus slaag je zeker.

Tweedehands tractor kopen

Het kopen van een tractor beperkt zich bij Picus niet alleen tot nieuwe tractoren van vele aanbieders. Ook het kopen van een tweedehands tractor is bij Picus heel gemakkelijk. Zo bespaar je op je investering, maar beschik je nog steeds over een tractor met goede kwaliteiten. De tweedehands tractoren zijn met en zonder werktuig te koop en zijn net als de nieuwe modellen te vinden via onze zoekmachine. Zo kun je snel, gemakkelijk en betrouwbaar een nieuwe of tweedehands tractor kopen in je eigen regio of met de specifieke wensen die je hebt.

Neem contact met ons op of vraag een gratis demonstratie aan!

Picus wil het kopen van een nieuwe of gebruikte tractor zo eenvoudig mogelijk houden. Er is bewust gekozen voor een platform met een gemakkelijke en duidelijke zoekfunctie. Ook neem je bij interesse contact op met de aanbieder zelf. Korte lijnen, betrouwbaarheid en gemak. Daar houden wij van! Vragen? Neem dan even contact met ons op.

Benieuwd geworden naar het gebruiken van ons platform? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan! Wil je graag zelf een tractor verhuren of verkopen? Ook dat is mogelijk op ons platform. Zie hiervoor onze pagina Tractor verkopen of verhuren.