Huur

Heeft u tijdelijk een tractor nodig? Bij Picus kunt u gemakkelijk en betrouwbaar een tractor huren voor elk karwei in de agrarische sector. Van Massey Ferguson en Fendt, tot New Holland of John Deere. Wij verhuren tractoren van alle grote merken voor een scherpe prijs.

Landelijke dekking

Picus werkt samen met verschillende aanbieders in heel Nederland. Hierdoor kun je altijd een tractor huren bij jou in de buurt. En dat is wel zo efficiënt! Dankzij ons uitgebreide platform waarop je gerichte zoekacties kunt uitvoeren, is het vinden van de juiste tractor geen probleem. Heb je zelf een tractor die je tijdelijk niet gebruikt? Dan is het ook mogelijk deze tractor te verhuren.

Naast het huren van een tractor, kun je bij Picus ook terecht voor het huren van werktuigen, zelfrijdende machines of machines voor intern transport. Daarnaast helpen wij menig aanbieder met de verkoop van zijn of haar tractor.

Meer informatie of een gratis demo-account aanvragen?

Iedereen die tijdelijk een (extra) tractor nodig heeft, kan een tractor huren bij Picus. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een gratis demonstratie aanvragen? Neem dan even contact met ons op, of vraag direct een demonstratie aan. We helpen je graag verder.

Wil je graag je eigen tractor verhuren of verkopen? Ook dat kan bij Picus. Zie hiervoor onze pagina Tractor verkopen of verhuren.