Fendt Vierkantebalenpers

Te koop

Achterveld

Ik heb interesse

VerkoopprijsOp aanvraag

Bouwjaar2021

Max. breedte pak (cm)120

Uitgerust met

  • Grootpakpers vierkant
  • Snijinrichting
  • Groothoekige cardanas
  • Knoper zuiveringsventilator
  • Electronische bewaking
  • Tandemas

Omschrijving

Grote capaciteit en uiterst betrouwbaar

Sinds de marktintroductie in 2002 in Duitsland hebben de Fendt-vierkantebalenpersen bekend gestaan om hun robuuste en duurzame constructie en hun grote verwerkingscapaciteit. Bij de ontwikkeling van de volgende generaties hebben verdere verbetering van deze positieve eigenschappen, optimalisatie van de bediening en de onderhoudsvriendelijkheid voorop gestaan. Hieruit is een nieuwe serie ontstaan die al deze eigenschappen in zich verenigt en bovendien wat betreft ontwerp en technische gegevens uitstekend op de Vario-trekkers is afgestemd.

De voorperskamer is van doorslaggevend belang voor een gelijkmatige dichtheid van het stro binnen de baal. Een raffer vult de voorperskamer continu. Pas als deze vol is, wordt de sensorklep onderaan de kamer naar beneden geduwd. Tegelijkertijd worden de tegenhouders naar achteren verplaatst, zodat het stro het hoofdperskanaal in kan.

De nieuwe ProCut-installatie snijdt op hoog vermogen: Door de combinatie van de herziene rotorconstructie en de makkelijk toegankelijke messenlade werkt de balenpers nauwkeuriger, sneller en bijzonder efficiënt. Het resultaat: uitstekend veevoer of perfect kort stalstrooisel.

Het rendement in de landbouw wordt mede bepaald door de transportkosten per kilogram geoogst materiaal. Lagere transportkosten betekenen meer winst De nieuwe Xtra Density-vierkantebalenpersen van Fendt vormen de perfecte oplossing voor de steeds hoger wordende eisen Met de volledig versterkte aandrijflijnen en de nog stabielere perskamer kunnen balen geperst worden die tot 20% zwaarder zijn dan balen uit een standaardpers.

Ik heb interesse

Mechan Groep B.V. - Fendt

Hessenweg 164

3791 PM Achterveld

Nederland

+31 6 51... Toon nummer Stel een vraag Bekijk volledig aanbod